Home
About us
Our products
Assortment
Shop
Contacts
0
No products in the cart.
Ābolu – ķirbju – cidoniju ievārījums ar ...
Jams
Ābolu – ķirbju – cidoniju ievārījums ar piparmētrām Sastāvs: Āboli -36%, ķirbji -36%, cukurs -16%, cidonija 11%, piparmētru izvilkums. Nesatur konservantus. Bruto svars 500 g Saldeni skābs ievārījums un ar patīkami vēsumu, kuru dod piparmētras. Ēdams gan kopā ar pankūkām, biezputrām, gan kā saldais ēdiens ar putukrējumu
Ābolu brūkleņu ievārījums
Jams
Ābolu brūkleņu ievārījums Sastāvs: Āboli -62%, brūklenes -22%, cukurs -16%. Nesatur konservantus Bruto svars 500 g. Klasisks ievārījums. Saldeni skābs. Izmatojams kā pildījums biskvītu ruletēm un tortēm. Ēdams gan kopā ar pankūkām, biezputrām, gan kā saldais ēdiens ar putukrējumu. Brūklenes ir ne tikai vērtīgs pārtikas, bet arī ārstniecības augs. Ogas ir vērtīgs cukuru, organisko skābju,...
Ābolu ievārījums ar kanēli un ķirbjiem
Jams
Ābolu ievārījums ar kanēli un ķirbjiem. Sastāvs: āboli 44%, ķirbji 44%, cukurs 12%, kanēlis Bez konservantiem. Bruto svars 500 g Saldeni skābs ievārījums ar patīkamu kanēļa garšu. Ēdams gan kopā ar pankūkām, biezputrām, gan kā saldais ēdiens ar putukrējumu.
Upenes rīvētas ar cukuru
Jams
Upenes rīvētas ar cukuru Sastāvs: Upenes 70%, cukurs 30% Nesatur konservantus. Bruto svars 500 g Gatavots no ogas, kas izaudzētas Durbes, Aizputes un Kuldīgas novadā . Upeņu Ogas satur C vitamīnu, A provitamīnu (karotīnu), B1 vitamīnu, P vitamīnu. Upenēs C vitamīna ir 5 reizes vairāk nekā zemenēs un apmēram 5 - 8 reizes vairāk nekā...
Mājas zemeņu ievārījums
Jams
Mājas zemeņu ievārījums Sastāvs: zemenes 70%, cukurs 30%, pektīns. Nesatur konservantus. Bruto svars 500 g ogas izaudzētas Durbes novada z/s „Avenes” videi draudzīgā veidā.
Ābolu – ķirbju ievārījums ar smiltsērkšķ...
Jams
Ābolu – ķirbju ievārījums ar smiltsērkšķiem Sastāvs: āboli -43%, ķirbji -40%, smiltsērkšķi 5%, cukurs 12% Bez konservantiem. Bruto svars 500 g Saldeni skābs ievārījums. Ēdams gan kopā ar pankūkām, biezputrām, gan kā saldais ēdiens ar putukrējumu. Smiltsērkšķi ievārījumam piedot atsvaidzinošu garšu.