ab_cid_iev2+-+Copy-min

Ābolu – ķirbju – cidoniju ievārījums ar ...

Ievārījumi
Ābolu – ķirbju – cidoniju ievārījums ar piparmētrām Sastāvs: Āboli -36%, ķirbji -36%, cukurs -16%, cidonija 11%, piparmētru izvilkums. Nesatur konservantus. Bruto svars 500 g Saldeni skābs ievārījums un ar patīkami vēsumu, kuru dod piparmētras. Ēdams gan kopā ar pankūkām, biezputrām, gan kā saldais ēdiens ar putukrējumu
abolu_bruklenu_liels+1-min

Ābolu brūkleņu ievārījums

Ievārījumi
Ābolu brūkleņu ievārījums Sastāvs: Āboli -62%, brūklenes -22%, cukurs -16%. Nesatur konservantus Bruto svars 500 g. Klasisks ievārījums. Saldeni skābs. Izmatojams kā pildījums biskvītu ruletēm un tortēm. Ēdams gan kopā ar pankūkām, biezputrām, gan kā saldais ēdiens ar putukrējumu. Brūklenes ir ne tikai vērtīgs pārtikas, bet arī ārstniecības augs. Ogas ir vērtīgs cukuru, organisko skābju,...
3_durbes_vini-min

Ābolu ievārījums ar kanēli un ķirbjiem

Ievārījumi
Ābolu ievārījums ar kanēli un ķirbjiem. Sastāvs: āboli  44%, ķirbji 44%, cukurs 12%, kanēlis Bez konservantiem.  Bruto svars 500 g Saldeni skābs ievārījums ar patīkamu kanēļa garšu. Ēdams gan kopā ar pankūkām, biezputrām, gan kā saldais ēdiens ar putukrējumu.
3_durbes_vini-min

Upenes rīvētas ar cukuru

Ievārījumi
Upenes rīvētas ar cukuru Sastāvs: Upenes 70%, cukurs 30% Nesatur konservantus. Bruto svars 500 g Gatavots no ogas, kas izaudzētas Durbes, Aizputes un Kuldīgas novadā . Upeņu Ogas satur C vitamīnu, A provitamīnu (karotīnu), B1 vitamīnu, P vitamīnu. Upenēs C vitamīna ir 5 reizes vairāk nekā zemenēs un apmēram 5 - 8 reizes vairāk nekā...
zem_iev2-min

Mājas zemeņu ievārījums

Ievārījumi
Mājas zemeņu ievārījums Sastāvs: zemenes 70%, cukurs 30%, pektīns. Nesatur konservantus. Bruto svars 500 g ogas izaudzētas Durbes novada z/s „Avenes” videi draudzīgā veidā.
ab_smilr2+-+Copy-min

Ābolu – ķirbju ievārījums ar smiltsērkšķ...

Ievārījumi
Ābolu – ķirbju ievārījums ar smiltsērkšķiem Sastāvs: āboli  -43%, ķirbji -40%, smiltsērkšķi 5%, cukurs 12% Bez konservantiem.   Bruto svars 500 g Saldeni skābs ievārījums. Ēdams gan kopā ar pankūkām, biezputrām, gan kā saldais ēdiens ar putukrējumu. Smiltsērkšķi ievārījumam piedot atsvaidzinošu garšu.